Grundejerforeningen Søgård ligger i det nordvestlige hjørne af Egebjerg i Ballerup kommune, tæt på Jonstrup Vang og Hareskoven.

Grundejerforeningen er en lille og stille forening med kun 49 matrikler.

Området omkring tilbyder mange fritidsaktiviteter, Ballerup Rideskole ligger kun par hundrede meter væk, ca. 1,5 km væk ligger "Hundeskoven" hvor man kan lufte sin hund uden snor og kun et par kilometer væk ligger nogle af Storkøbenhavns bedste Mountain bike baner.

Busforbindelser 164 og 500S til Ballerup Station findes i begge ender af kvarteret og kører hver 10-20 minutter hele dagen.

Der er under en km til Netto i Egebjerg og Rema 100 ved Digterparken..

Grundejerforeningen Søgård blev grundlagt i slutningen af halvtresserne som et kolonihavehus kvarter. Vi har desværre ikke ret meget information fra den tid.

Hvis du ligger inde med billeder eller andet materiale fra den tid, vil bestyrelsen meget gerne låne det og få det kopieret, så alle i grundejerforeningen kan få glæde af det her på hjemmesiden.

Du er meget velkommen til at komme forbi Søgårdsvej 2 og aflevere materialet, eller ringe til mig på mobil: 3110 1955. Så vil jeg gerne kigge forbi og hente det.